Produkcija

Naše usluge:

Članovi našeg tima i naših partnera imaju dugogodišnje iskustvo u izradi svih vrsta medijske produkcije, te upravljanja komunikacijama na svim nivoima.

Društvene mreže:

Ukoliko vam trebaju konsultacije za vođenje Facebook, Twitter ili Instagram naloga vaše kompanije/proizvoda/projekta, a u cilju kvalitetnijeg i većeg broja korisnika, naš tim vam je na raspolaganju. U sklopu ovoga, također nudimo izradu i implementaciju strateški osmišljenih dugoročnih i kratkoročnih online kampanja.

Dizajn:

Izrada i idejno kreiranje plakata, brošura, knjiga, letaka i svih drugih materijala koji zahtijevaju dizajnerski rad. Programi u kojima radimo su InDesign, Photoshop, Illustrator.

Web dizajn/Web development:

Izrada web stranica na WordPress platformi. Kostimizacija dizajna prema vašim potrebama, ali i SEO optimizacija. Uz ovo, također nudimo i održavanje vaše stranice prema dogovorenim uslovima.

Audio/Video produkcija:

Snimanje, montaža i produkcija svih oblika, pokrivanje konferencija, događaja, seminara u audio i video formatu. Sva produkcija je u HD-u.

Tekst/lektura/prevod:

Nudimo usluge pisanja novinarskih, promotivnih/PR tekstova, slogana, te uređivanja i lekture već gotovih tekstualnih radova. Također nudimo usluge prevoda sa engleskog jezika na b/h/s i sa b/h/s na engleski.